Ответить на тему  [ Сообщений: 2 ] 
CreateDefineSelectParams та активне поле в гріді??? 
Автор Сообщение

Зарегистрирован: Пт, 24 дек 2010, 15:13
Сообщения: 3
Написано: Вт, 17 окт 2017, 11:33
Сообщение CreateDefineSelectParams та активне поле в гріді???
1. Постановка задачі наступна: є довідник, в ньому поле - Link на колекцію.

Чи реально за допомогою CreateDefineSelectParams реалізувати фільтр товарів у довіднику по частині Link-ового поля (колекція, довідник) по аналогії з String-овими та числовими полями?

Про читання документації прохання не писати, бо в наявній у мене нічого про CreateDefineSelectParams не знайшлось.

Оновлену документацію ВСЮ із задоволенням прийму на e-mail :)

2. Чи реально виловити активне (виділене) поле в гріді? (Тут можна навіть про документацію)


Профиль
Разработчик

Зарегистрирован: Ср, 24 июл 2013, 12:51
Сообщения: 2
Написано: Пт, 29 дек 2017, 17:57
Сообщение Re: CreateDefineSelectParams та активне поле в гріді???
1. Так, можна реалізувати. Приклад, Типова конфігурація довідник ТоварыРесторан - Товары.
2. Ні, не можливо.


Профиль
Показать сообщения за:  Поле сортировки  
 [ Сообщений: 2 ] 

Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 0


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by STSoftware.
Русская поддержка phpBB